Säännöt

 • Näyttökerrat Näyttökerrat: 110
 • Viimeksi päivitetty Viimeksi päivitetty:
 • Säännöt

  Kaikki FlosMinen säännöt pääpiirteisesti  FlosMinessä on kirjoitettu säänöt sen takia, että pelaaminen olisi kaikille mahdollisimman mukavaa. Tällä sivulla on FlosMinen uusimmat ja voimassa olevat säännöt.

  Jos sinulla on korjausehdotuksia, ideota tai löysit virheen, kerro ihmeessä ideastasi foorumillamme!

  Yleistä (takaisin ylös)

  - Jos sinulla on ylläpidolle asiaa palvelimelle, luo ticket komennolla /ticket [asiasi].
  - Älä kerjää ylläpidolta teleporttauksia, tavaroita, pelitilan vaihtamista, lentoa tai mitään muutakaan. Ylläpidon jäsen ei näitä saa antaa. Toki joku ylläpitolainen voi omiaan survivalissa ansaittuja tavaroitaan antaa, niin kuin muutkin pelaajat mikäli haluaa.

  Kommunikointi (takaisin ylös)

  - Pidä chat siistinä, äläkä lähetä turhia viestejä
  - Älä spämmää, eli laita samaa viestiä tai turhia viestejä peräkkäin
  - Älä käytä CAPSLOCKIA kirjottaessasi
  - Älä loukkaa tai kiusaa muita ihmisiä
  - Älä kiroile tai käytä rumia sanoja
  - Älä mainosta muita palvelimia
  - Älä mainosta omia juttujasi enempää, kuin kolme kertaa päivässä
  - Älä jaa FlosMinessä muita kuin flos.fi- ja flosmine.fi-alkuisia linkkejä

  Spämmiminen ja turhien viestien lähettäminen on sallittua, kun palvelin uudelleenkäynnistyy ja aikaa uudelleenkäynnistymiseen on 10 sekuntia, jolloin joka sekunnin välein tulee ilmoitus uudelleenkäynnistymisen välein! Tällöin saa siis pitää hauskaa chatilla! :D Muista kumminkin, että muut säännöt pitävät paikkaansa, kuten et saa kiroilla, haukkua tai loukata muita.

  Huijausmodit (takaisin ylös)

  Huijausmodien käyttäminen on ehdottomasti kiellettyä ja rankaistavaa. Sallitut modit löydät osoitteesta https://flosmine.fi/modit/.

  Jos haluat, että modisi sallitaan palvelimellamme, ota yhteys ylläpitoon, niin voimme harkita asiaa. Xray- modit ja muut huijausmodit kielletään aina, ja niitä on turha edes pyytää.

  Kaupat (takaisin ylös)

  Ethän myy kaupassasi tavaroita, jotka olet saanut pakkauksista. Pakkauksista saatuja tavaroita voit antaa ilmaiseksi muille, mutta et vaihtaa tavaraan tai rahaan.

  Kannattaa huomioida FlosMinen kaupan hinnat tavaroidesi hinnoittelussa, sillä kukaan ei osta tavaraa, jos myyt sitä kalliimmalla kun FlosMinen kaupassa. Lisäksi kannataa tarkistaa, että et myy tavaroita alihintaan, jolloin joku voisi käydä ostamassa sinun kaikki tavarat ja myydä ne FlosMinen kauppaan kalliimmalla, jolloin hän tienaa tavaroillasi!

  Suojaaminen (takaisin ylös)

  Suojaa itse arkut, ovet, uunit yms. toimintokuutiot, sillä ylläpito ei korvaa niistä varastettuja tavaroita. Lisätietoa saat esinesuojauksista komennot-sivulla osoitteessa https://flosmine.fi/wiki/komennot/#esinesuojaukset

  Aluesuojauksen saat ylläpidolta, kun teet ticketin siinä paikassa, johon haluat suojauksen. Lisätietoa aluesuojauksesta saat komennot-sivulla osoitteessa https://flosmine.fi/wiki/komennot/#aluesuojaus

  Rakentaminen (takaisin ylös)

  Rakentaminen kannattaa suorittaa Rakennus-maailmassa (lisätietoa maailmoista saat klikkaamalla tästä).

  Kun rakennat, käytä mielikuvitusta, sillä rumat talot saatetaan purkaa ilman varoitusta. Huomioi myös muut pelaajat rakentaessasi, ja jätä vähintään 30 kuutiota toisen rakennelman väliin, ellet ole kylässä tai sopinut toisen talon omistajan kanssa toisin.

  Älä tee 1x1, tai muita torneja, sillä ne näyttää kamalilta ja pilaa maastoa. Jos haluat tehdä tallaisen tornin, niin pura se välittömästi käytön jälkeen.

  Mikäli rakennat maanalaisen rakennuksen, ja haluat siihen suojauksen, merkitse sen alueen koko pinnalle ja kerro ticketissäsi siitä, niin se pystytään suojaamaan paremmin.

  Älä rakenna asiattomia juttuja (eli hävyttömyyksiä).

  Grieffaaminen (takaisin ylös)

  Äläkä MISSÄÄN nimessä grieffaa, eli riko toisten rakennelmia, sillä siitä saa porttikiellon. Myöskin satunnaiset vesi- ja laavaputoukset lasketaan grieffaamiseksi ja maiseman pilaamiseksi. Suihkulähteet ovat hienoja mutta pidä ne maltillisina!

  Grieffaaminen on sallittua vain Horna- ja Resurrsi-maailmoissa./pe

  Maiseman ylläpito ja resurssien hankkiminen (takaisin ylös)

  Älä pilaa maisemaa poistamalla sieltä täältä kuutioita, kun etsit jotakin tiettyä resurssia, kuten multaa, savea tai kiveä.

  Kun hakkaat puita, hakkaa ne kokonaan, äläkä jätä ns. leijupuita leijumaan, sillä ne näyttää aika hirveiltä, eikös. Muista myös istuttaa tilalle uusi puu!

  Kun etsit hiekkaa, älä etsi sitä Rakennusmaailmasta, sillä joku saattaa haluta rakentaa talonsa hiekkarannalle, tai aavikolle.

  Älä jätä vettä virtaamaan, jos vaikka poistat sitä sienillä rakennustasi varten!

  Farmit (takaisin ylös)

  Automaattisien farmien ja muiden punakivikellojen, ja toistavien piirien tekeminen on kielletty, sillä ne lagittavat palvelinta.

  Tehdessäsi isoja eläinfarmeja, varoita muita pelaajia varoituskylteillä ennen farmia, vähintään 10 blockia, sillä kaikilla ei ole hyviä tietokoneita, jotka pystyisivät eläimien näyttämiseen.

  Teleporttaaminen (takaisin ylös)

  Et pysty luomaan omaa Nether-portaalia, tai matkustamaan end-portaalista ilman ylläpidon apua. Lisätietoa maailmoista löydät osoitteesta: https://flosmine.fi/wiki/maailmat/

  RTP-komento on tarkoitettu vain uuden paikan etsimiseen, ei resurssien etsintään. Rtp-komennon käyttäminen on siis sallittua vain rakennuspaikan etsintään.

  Muuta (takaisin ylös)

  Mikäli jotain ei erikseen ole kielletty, se ei tarkoita että se olisi sallittua.

  Jos et ole varma jostakin, kysy. Jos ylläpitoa ei ole paikalla niin tee ticket tai kysy foorumeilla! :)
Ylös