FlosMinen gallerian kuvakilpailu


Kuvakilpailu FlosMinessä!
Järjestämme kuva/videokilpailun FlosMinessä. Kilpailun tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon kuva- ja videomateriaalia, joista voimme tehdä koosteen verkkosivuillemme ja videomuotoon. Videon ja kuva-arkiston idea on toimia muistoina FlosMine v2:n maailmoista, sillä kun siirrymme FlosMine v3:n maailmaan, jää kaikki vanha taaksemme.

Kenen teokset julkaistaan?

Pyrimme julkaisemaan kaiken materiaalin joko FlosMinen verkkosivuilla, tai tekemässämme muistovideossa. Kaikki lähetetty materiaali saatetaan julkaista, joten älä lähetä kuvaa, ellet sitä tahdo julkasitavaksi.

Palkinnot

Järjestämme kilpailun päätyttyä äänestyksen, jossa foorumimme jäsenet pääsevät äänestämään parhaat kuvat ja videot. Nämä parhaat kuvat ja videot palkitaan seuraavanlaisesti:
  1. Rautajäsenyys (2kpl)
  2. Timanttijäsenyys (3kpl)
  3. Smaragdijäsenyys (1kpl)
  4. 1000 Markkaa (1kpl)
  5. 500 Markkaa (3kpl)
  6. 100 Markkaa (10kpl)
Yhteensä palkintoja siis on 20 kappaletta. Yksi pelaaja voi voittaa yhden palkinnon. Jäsenyydet kestävät 6 kuukautta ja sisältävät paljon uusia FlosMinessä ennen näkemättömiä ominaisuuksia!

Kilpailuun ilmottautuminen

Ilmottautuminen alkaa heti. Lähetä kuvat ja videot FlosMinen galleriaan, osoitteeseen https://flosmine.fi/galleria/. Kuvia ja videoita voi lähettää ainakin toistaiseksi niin monta kun haluaa (huomioi käyttäjäkohtainen yhteistilarajoitus 500MB ja kuvan tilarajoitus 5MB). Kuvamateriaaliksi hyväksytään vanhempikin materiaali. Ylläpito ei voi osallistua kilpailuun, mutta voi kumminkin lähettää kuvia ja videoita.

Onnea kilpailuun!

Toivoen,
FlosMinen ylläpito
 
Viimeksi muokattu:

Kommentit

korho

Toiminnanjohtaja
Toiminnanjohtaja
Liittynyt
3.06.2018
Viestit
59
Reaction score
9
Ikä
19
Paikkakunta
Valkeakoski
Verkkosivut
korho.fi
Voit valita kategorian, joka sopii parhaiten teemaan. Esim. oman talosi kuvan voit laittaa kohtaan FlosMine v2 > Talot ja kodit
 

korho

Toiminnanjohtaja
Toiminnanjohtaja
Liittynyt
3.06.2018
Viestit
59
Reaction score
9
Ikä
19
Paikkakunta
Valkeakoski
Verkkosivut
korho.fi
Myös kaaosta saa kuvata, ja v2-karttaa joka tulee pian ladattavaksi!
 

Jäseniä paikalla

Yhtään jäsentä ei ole paikalla tällä hetkellä.

Pelipalvelimen tila

flos.fi
0/100

Ketkä ovat vierailleet

Foorumin tilastoja

Aiheet
41
Viestit
145
Jäsenet
24
Uusin jäsen
MrMaze