FlosMine v3 tilanneraportti

108

Hei!

On aika kertoa vähän FlosMinen v3:n uutisia! FlosMinen v3:n julkaisu on viivästynyt kovasti, sillä käyttämästämme Spigot-palvelinohjelmistosta ei ole vielä vakaata versiota, ja suurin osa sen lisäosistakin, joita käytämme toimii vielä arvaamattomasti. Suurin hidaste Spigotin kehittäjillä on ollut Minecraftin suuret 1.13-päivityksen muutokset. Tässä Minecraftin päivityksessä muutettiin paljon ominaisuuksia, esimerkiksi blockien ID-numerot poistuivat kokonaan ja tilalle tuli ID-nimet (esim. minecraft:diamond_block), joka muutti suuremman osan lisäosien toimintaa rajusti.

Mutta, eihän teitä palvelimen ohjelmointiohjeet kiinnosta, vaan se, että mitä uutta FlosMine v3 tuo tullessaan! Meiltä löytyy vaikka ja mitä uutta, esimerkiksi seuraavat:

Sääntömaailma

Ei niin oleellista, mutta hyvin tärkeää pelattavuuden kannalta. Sääntömaailmamme uudistettiin ja siitä tehtiin paljon mielenkiintoisemman näköinen, jotta lukeminen ei olisi niin tavallisen tylsää, vaan tässä on yritetty luoda eri tilanteita esimerkkien ja rakennelmien avulla!

Spawn-maailma

Spawn-rakennelmat on nyt erotettu rakennusmaailmasta. Rakennusmaailmasta löytyy vielä keskipisteen rakennelma, mutta itse spawn ja ylläpidon kaupat, portaalit, pelaajien tonttipaikat ja muut löytyvät nyt Spawn-maailmasta.

Rakennusmaailma

Rakennusmaailman nimi on tietenkin perinteisesti Rakennus, mutta sanottakoon täällä että Rakennus v3, sillä sekin on kokenut järisyttäviä muutoksia! Suurimpana muutoksena on Minecraftin oman maailman luontialgorytmien hylkääminen kokonaan, sillä olemme hankkineet sitä hallitsevan lisäosan, joka tekee maailmasta realistisemman ja kauniimman.
Minipelit

Vihdosta viimein, myös meille on tulossa minipelejä. Emme ota käyttöön (ainakaan vielä) mitään massiivisia minipelejä, kuten SkyWarsia tai muuta vastaavaa, mutta meille tulee perinteisempiä pelejä, jotka toimivat ilman lisäosia tai kevyemmillä lisäosilla, kuten DeathCube, Bomberman, Kukkulan kuningas, PvP-areena (Kit PvP), spleef, tykkisota ja paljon muita ylläpidon kehittämiä pelejä, jotka saattavat vaatia pelin vetäjän.

Milloin FlosMine v3 julkaistaan?

Vielä emme pysty lupaamaan tarkkaa päivämäärää, milloin FlosMine julkaistaan. Arviomme kumminkin on, että kun palvelinversiosta julkaistaan vakaa versio ja kaikki lisäosat ovat päivittyneet tälle versiolle, niin aikaa kuluu sen jälkeen 1-3 kuukautta. Oma henkilökohtainen näkemykseni on, että vakaa palvelinversio saadaan julkaistua vasta 1.14. jälkeen.

FlosMine v2:n kohtalo

Moni on ihmetellyt, että mitä järkeä FlosMinen julkisen palvelimen kaaoksessa on. Samaa olen miettinyt minäkin. Siksi ajattelin kysyä teiltä pelaajiltamme, että mitä meidän pitäisi tehdä v2:lle? Laitetaanko sinne jokin minipeli (esim. skyblock) pyörimään vain pelkälteen ajan vietteeksi, sillä emme nyt kerkiä v3:n kehityksen aikana tekemään mitään suuria ihmeitä tälle pelimuodolle.
 
Viimeksi muokattu:

Kommentit

Jäseniä paikalla

Yhtään jäsentä ei ole paikalla tällä hetkellä.

Pelipalvelimen tila

flos.fi
0/100

Ketkä ovat vierailleet

Foorumin tilastoja

Aiheet
41
Viestit
145
Jäsenet
24
Uusin jäsen
MrMaze