1

Älä grieffaa

Älä tuhoa kenenkään muun rakennelmia. Älä myöskään jätä omia rakennelmia grieffatun näköieksi, ettei synny väärinkäsityksiä.

Älä tuhoa Hypnoksen luontoa. Kun keräät resursseja – kerää niitä siististi ja luontoa kunnioittaen. Artemis-maailmassa voit laittaa ranttaliksi!

Artemis-, Hades- ja Erebus-maailmoissa grieffaaminen on sallittua.

2

Keskustele asiallisesti

Muiden pelaajien tahallinen trollaaminen, häiriköinti, kiusaaminen ja mielipahan tuottaminen on ehdottomasti kiellettyä. Emme hyväksy palvelimella rasistista tai vähemmistöjä syrjivää käytöstä.

Älä kiroile ylempaattisesti. Osa kirosanoista suodatetaan palvelimella, mutta ne kulkeutuvat Discord-palvelimelle.

3

Älä mainosta

Älä mainosta sisältöä, joka ei ole FlosMineen liittyvää. Saat mainostaa FlosMinessä omia rakennelmia ja kauppoja chatissa ja /mainos komennolla.

Saat myös mainita tuottamastasi FlosMineen liittyvästä sisällöstä, mutta älä mainosta omia tai muiden projekteja – jotka eivät liity FlosMineen (kuten muut pelipalvelimet).

4

Ei hackseja

Älä käytä epäreiluja etuuksia antavia modeja, kuten lentoa, kill auraa tai muita. Optifine, kartta-, HUD- ja videokuvausmodit ovat sallittuja.

5

Automatisoi ja farmaa maltillisesti

Redstone on ihmeellinen asia – mekin rakastamme sitä! Tee sillä hienoja koneita ja toiminnallisuuksia, mutta muista noudattaa ykkössääntöä.

Ylläpito poistaa redstone-rakennelmat joilla ei ole käyttötarkoitusta tai lagittavat palvelinta. Jos rakennelmalla on selkeä tarkoitus, mutta se lagittaa palvelinta – pyritään palauttamaan kaikki rakennelman resurssit takaisin.

Älä dupeta tavaraa. Rautafarmit ja muut automaattiset farmit ovat sallittuja, kun niiden koko ei ole liiallisen suuri. Afkaaminen AFK-koneilla ja chunkien tahallaan ladattuna pitäminen on kielletty.

6

Käytä maalaisjärkeä

Jos jotakin ei ole erikseen kielletty – ei se tarkoita, että se olisi sallittu.

Kun mietit, että saatko tehdä jotakin, ajattele maalaisjärjellä, että mitä Survival-palvelimen valvojat voisivat sanoa tästä.