Käytämme FlosMinessä äänikommunikointiin pääosin TeamSpeak 3-sovellusta. Myös TeamSpeak 5-sovelluksella pääsee meidän palvelimelle.

Vietämme FlosMinen ylläpidon kanssa järkyttävän suuren määrän aikaa äänipuhelussa ja olemme käyttäneet kommunikointiin monia eri sovelluksia. Pitkän testailun jälkeen olemme tulleet tulokseen, että TeamSpeak on paras VoIP-sovellus (Voice over IP).

Jos siis haluat tulla keskustelemaan ylläpidon kanssa (ylläpitohakemuksissa pakollista) sinun tulee tulla TeamSpeakiin meidän kanssa. Voit tulla juttelemaan meidän kanssa ihan normaalina pelaajanakin, tökkää vain meitä!

Sisällysluettelo:

– Asentaminen
– Kirjautuminen
– Ääniasetukset
– Liittyminen

Asentaminen

TeamSpeakin asentaminen on helppoa. Lataa TeamSpeak 3 Client (Yleensä 64-bit) osoitteesta https://www.teamspeak.com/en/downloads/ ja asenna saamasi tiedosto.

Rullaa käyttöehdot alas (saa myös lukea) ja hyväksy ehdot. Tämän jälkeen klikkaa seuraavaan ruutuun. Valite, asennatko kaikille

Ohjelma kysyy asentamaan OverWolf-lisäosan. Tätä ei tarvita, mutta halutessasi voit sen asentaa. Me emme tätä käytä (mielestämme turha).

Kirjautuminen

Suosittelemme kirjautumaan ensimmäiseksi myTeamSpeak-palveluun. Voit rekisteröityä ”Create Account” ja kirjautua nappulan yläpuolella, kun olet vahvistanut tilisi sähköpostin. Varmista myös roskaposti, jos vahvistuspostia ei näy.

Kun olet kirjautunut sisään, saat aina FlosMinessä mahdollisesti saamasi roolit kun kirjaudut myTeamSpeakiin toisella tietokoneella tai vaikka puhelimella.

Ääniasetukset

Säästä muiden korvia hoitamalla omat ääniasetukset kuntoon. Tämä onnistuu siirtymällä asetuksiin kohdasta ”Tools” » ”Options”.

Valitse asetusikkunasta ”Capture”.

Valitse ”Voice Activity Detection” ja ”Mode”-kohtaan ”Hybrid”. Klikkaa begin test (älä vielä puhu mitään) ja siirrä ilmestynyttä palkkia reilusti punaisesta palkista oikealle.

Tämän jälkeen kokeile puhua ja varmista, että siirtämäsi palkki on nyt vihreän palkin vasemmalla puolella.

Varmista vielä, että ”Remove background noise” ja ”Echo cancellation” ovat päällä.

Liittyminen

Palvelimelle liittyminen on kaikista helpointa. Siirry ”Connections” ja ”Connect”.

Kirjoita kenttään ”Server Nickname or Address” teksti ”flos” ja kenttään ”Nickname” oma pelinimesi.

Muihin kohtiin ei tarvitse koskea. Klikkaa ”Connect” ja pääset palvelimelle!