Lisää ideoita & parannusehdotuksia!

J_500

Rautajäsen
Rauta
Best answers
0
1. On hyvä että votettamisesta saa palkinnon, mutta se ei ole niin jännittävää kun saa aina 2 timanttia + ei se tunnu kovin paljolta kun kuitenkin on tullu pelattua jo melko paljon. Olisi mahtavaa jos votettamisesta saisi avaimen johonkin mysteeriboxiin jonka voisi sitten avata spawnilla ja se arpoisi jonkun palkinnon. Siitä voisi saada esimerkiksi timanttia, jotain hauskaa kuten enchantatun timu kuokan yms tai jopa harvinaisuutena rankupgraden.

2. Olisi mahtavaa pystyä mainaamaan haste II:lla. Mutta koska rakennusmaassa ei voi kerätä resursseja ja en aio viedä beaconia resurssimaahan, niin se ei oikein ole mahdollista. Haluaisin siis että saisin haste II:n resurssiin. Se voisi tapahtua esimerkiksi jollain custom potioneilla tai jos beacon effectin voisi lukita pelaajalle tai jotain.
Olen kuitenkin huomannut ettei hornaan spawnaa juurikaan mobeja, wither skeletoneita puhumattakaan, joten olisikohan keino, jolla niitä saisi spawnaamaan hieman enemmän.

3.Rakennusmaassa ei ole monstereiden spawnaaminen päällä (josta itse en oikein pidä), joten mob droppien saaminen hankaloutuu huomattavasti. Haluaisin siis, että saisin mobeja spawnaamaan edes omalle alueelleni. Lisäksi slimejä olisi kiva pystyä farmaamaan. En tiedä olisiko mahdollista saada monster spawning päälle omalle alueelle, mutta se olisi mukavaa. Tai vaihtoehtoisesti voisi olla myynnissä spawnereita (jotka tietinkin toimisivat rakennusmaassa).


Tässäpä oli taas muutama ehdotus, jotta hyvästä palvelimesta tulisi vieläkin parempi 😃
 
Ylös