Tervetuloa FlosMinen neloskaudelle!

Tällä kaudella konseptimme on yksinkertaisempi kuin koskaan ennen. Sääntömaailma poistuu kokonaan, joten oletamme, että osaat käyttäytyä maalaisjärjellä. Olemme kuitenkin lisänneet verkkosivuillemme muutaman säännön. Lue nämä siis huolella.

Kauden maailmat ovat Hypnos (rakennusmaailma), Hades (horna/nether), Artemis (pvp ja resurssi) sekä Erebus (the end). Hades-maailma resetoidaan kun palvelin saadaan päivitettyä Minecraft-versiolle 1.16. Lisätietoa maailmoistamme löydät täältä.

Rahan hankkiminen on muuttunut huimasti hankalammaksi, sillä palvelimen kauppa, ns. adminshop on jäämässä huimasti pienemmäksi. Kauppaan voi myydä timanttia, rautaa ja kultaa yhteensä maksimissaan 16 kappaletta päivässä. Kaikki muu raha tulee siis hankkia joko pelaajien välistä kauppaa tekemällä ja äänestämällä palvelinta. Lisää tapoja tehdä rahaa saatetaan lisätä myöhemmin.

Myös FlosMinen verkkosivut ovat toiminnallisuudeltaan FlosMinelle täysin uudet. Foorumiosuus on jäänyt kokonaan pois ja tilalle on astunut vain sivusto, josta löytyy ajankohtaisia uutisia ja ohjeita pelaamiseeen.

Jos sinua kiinnostaa tulla tekemään FlosMinen verkkosivuille sisältöä, järjestämään tapahtumia tai jopa suunnittelemaan minipelejä – hae Discord-palvelimellamme FlosMinen ylläpitoon!

Miten pääsen peliin?
Kun FlosMine avataan, saattaa palvelimella esiintyä ruuhkaa ja palvelimen pelaajakapasiteettia saatetaan joutua pienentämään. Tätä varten olemme tehneet palvelimelle pääsyjonon, joka toimii kun liityt peliin Rautavaltion kautta. Löydät FlosMinen portaalin Rautavaltiossa hubissa vasemmalta puolelta. Rautavaltioon pääset osoitteella rautavaltio.fi.

Hauskoja pelihetkiä!

Recommended Posts