FlosMine on jo hetken ollut hiljainen, joten ajattelimme, että on aika kolistella kattiloita. Olemme päättäneet tuoda julki hieman suuremman päivityksen, joka tuo lisää tekemistä palvelimelle! Lisäksi palvelin päivitetään 1.16.1-versiolle.

Olemme mm. lisänneet seuraavaa palvelimelle:

Työt

Voit tehdä ”töitä”, joista ansaitset rahaa. Töitä löytyy mm. metsurille, louhijalle, rakentajalle, kaivajalle, viljelijälle ja monelle muulle. Lisätietoa töistä saat komennolla /työ

mcMMO

mcMMO on lisäosa, joka lisää peliin MMO-tyylisiä ominaisuuksia. Voit siis kerätä tasoja ja tasojen mukaan saat lisäominaisuuksia louhintaan, viljelyyn, akrobatiaan ja moneen muuhun!

Lisätietoa mcMMO:n tarjonnasta löydät englanninkielisestä mcMMO:n wikistä: https://mcmmo.fandom.com/wiki/McMMO_Wiki

Suurempi rakennusmaailma

Olemme kaksinkertaistaneet rakennusmaailman koon, jotta tilaa riittää jokaiselle pelaajalle! Etsi uusia alueita satunnaisella teleportilla (/rtp) tai vanhanaikaisesti seikkaillen!

Tienaa rahaa helpommin

Olemme nostaneet kauppiaan rahantarjontaa siten, että voit myydä timantteja yhteensä jopa 32 kappaletta vuorokaudessa. Lisäksi olemme nosaneet timantin hintaa, joten saat enemmän rahaa!

Uusi kauppatori

Olemme lisänneet spawnin läheisyyteen kauppatorin, josta voit ostaa rakennusmateriaaleja rakennusprojekteihisi. Lisäksi kauppatorilta löydät myös mobien spawn eggit ja tulevaisuudessa myös lumouksia.

Uusi sääntö-/ohjemaailma

Uusi sääntömaailma on myös otettu käyttöön ja sen lukemisesta on tullut pakollista. Myös vanhat pelaajat joutuvat lukemaan uudet säännöt ja ohjeet.

Sääntömaailman lopussa on kymmenen kysymystä, joihin tulee vastata – jotta pääset pelaamaan

Tiedossa olevat ongelmat

Koska päivitystyöt eivät koskaan voi sujua ongelmitta, listaamme tähän artikkeliin tiedossa olevia ongelmia:

  • Ajoittain palvelin kaatuu/lagaa (1.16.1-version tuomat bugit)
  • Lootboxit eivät toimi (voit silti äänestää palvelinta ja ansaita kolikoita, joilla voit ostaa avaimia)

Recommended Posts